Op vierjarige leeftijd zat hij al bij zijn moeder in de keuken te kijken naar hoe zij roti-gerechten klaarmaakte. Inmiddels heeft hij zelf 15 jaar werkervaring in de keuken en is al 8 jaar chefkok. Thomas Peerkan is onze chef de cuisine en heeft een uitgebreide menukaart ontwikkeld, van viskroketjes tot runder shortribs, van oesters tot Rum Baba stout-taart.

Het zal je niets verbazen dat Tommy van lekker eten houdt. De Franse keuken is zijn favoriet. Die staat bekend om zijn verfijnde smaken, bourgondische en klassieke kooktechnieken en koken vanuit de basis. Met hele vis, hele stukken vlees en veel diversiteit. Poesiat & Kater is dan ook zeker geen ‘hamburgertent’, in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten bij een bierbrouwerij. Tommy vindt het geweldig om nieuwe smaakcombinaties te ontwikkelen tussen eten en speciaalbier en wil graag eens samen met Julián zelf een bier brouwen.

Jorn, Dafne en Tommy werkten al 7 jaar samen voordat zij samen aan de slag gingen bij Poesiat & Kater. Meer dan eens zei Tommy tegen Jorn: “wanneer ga je nou eens voor jezelf beginnen?” Zodra Jorn en Dafne vertelden over hun plannen om samen een proeflokaal te beginnen, besloot ook Tommy deze uitdaging met hen aan te gaan. We hebben een open keuken, dus je zal hem ongetwijfeld eens boven de pannen zien staan.