Zij hebben alle twee al jarenlang ervaring in de Amsterdamse horeca en speelden al langer met het idee om voor zichzelf te beginnen. Een eigen proeflokaal in een schitterend pand, met groot terras en een bierbrouwerij erbij, was voor horeca-duo Dafne van den Boom en Jorn Stouten dan ook een niet te missen kans. Jorn’s achternaam had de reden kunnen zijn dat hij ineens nauw betrokken raakte bij ons Van Vollenhoven’s Stout. Maar zo kwam hij niet in aanraking met Poesiat & Kater…

Nee, het was zijn vriendin Dafne die bij het brengen en halen van de kids op het schoolplein regelmatig Jesse van Vollenhoven tegen het lijf liep. Toen Jesse vroeg of zij nog iemand wist met veel horeca-ervaring, die interesse had in een eigen zaak, was ook de kennismaking met Jorn snel gemaakt. Daarbij bleek dat Eymert en Pieter, de hoeders van het Van Vollenhoven-erfgoed, Jorn al eerder ontmoet hadden bij het organiseren van festivals.

Jorn en Dafne hebben een passie voor lekker eten en goed bier en vinden het geweldig om het mensen nu in hun eigen proeflokaal naar de zin maken. Met veel enthousiasme, doen ze dit bij Poesiat & Kater voor jou en willen ze je de smaaksensaties laten beleven, die de combinatie van bier en eten met zich meebrengt.

Poesiat & Kater wordt door hun toedoen de nieuwe ontmoetingsplek van heel Amsterdam in Oost. Met een lekkere brunch- en lunchkaart, verrassende snacks bij onze speciale bieren, en een dinermenu met mooie seizoengerechten.