Corona-update: Tijdens deze corona-crisis zijn de deuren van ons proeflokaal helaas gesloten. Achter de schermen wordt echter gewoon doorgewerkt om jullie ook in deze tijd te blijven voorzien van onze funky biertjes en lekkere gerechten!

Laten bezorgen? Kies jouw favoriete gerechten en/of bieren op onderstaand menu. Plaats je bestelling op www.poesiatenkater.nl/reserveren. We sturen jou een tikkie en dan duurt het 45 – 60 minuten voordat we bij je zijn.
Let op, we bezorgen alleen in Amsterdam Oost. #supportyourlocals

Delivery & takeaway menu tijdens de corona-crisis

Liever afhalen? Nog makkelijker en zeker zo gezellig! Geef je bestelling door en vaak staat het
binnen een half uur al voor je klaar! Bellen kan ook op 020 333 1050.

Zodra ons proeflokaal weer geopend is, zijn onze reguliere uiteraad weer beschikbaar en zien we je graag voor een goed glas bier!

Bekijk de menukaart

Naast onze bieren en een uitgebreide menukaart serveren we een range bijzondere binnenlands gedistilleerde dranken, proeverijen en bier-cocktails!

Bekijk de drankenkaart

Eten is uitstekend te combineren met bier. Bieren bieden een breed palet aan smaken, zoals bitter, lichtzoet, kruidig maar ook zuur en ziltig. En die smaken hebben we afgestemd op het eten dat we serveren. Het ene biertje smaakt nu eenmaal beter bij een bepaald gerecht dan een andere en kan smaken enorm versterken. We serveren niet alleen bier naast het eten, maar serveren ook gerechten die gemaakt zijn met bier. Wij vertellen je daar graag alles over als je de menukaart inspecteert, zodat je steeds de lekkerste combinatie krijgt.