Corona-update: Vanaf 28 april is ons terras weer geopend! Tot die tijd werken we met onderstaand delivery en take-away menu.

Delivery & takeaway menu

Laten bezorgen? We zijn elke dag open en bereikbaar van 14.00 – 20.00 uur. Je kan je bestelling telefonisch doorgeven via 020-3331050, een mailtje sturen naar reserveer@poesiatenkater.nl of via de reserveer knop rechtsboven in je beeldscherm!
Vergeet je adres en je bestelling niet te noteren, dan komen wij er met de mobiele pin aan!

Klik hier voor bezorgen

Liever afhalen? Nog makkelijker! Geef je bestelling door en vaak staat het binnen een half uur al voor je klaar!

Klik hier voor afhalen

Reguliere menukaart – voor als we weer open gaan!

Bekijk de menukaart

Eten is uitstekend te combineren met bier. Bieren bieden een breed palet aan smaken, zoals bitter, lichtzoet, kruidig maar ook zuur en ziltig. En die smaken hebben we afgestemd op het eten dat we serveren. Het ene biertje smaakt nu eenmaal beter bij een bepaald gerecht dan een andere en kan smaken enorm versterken. We serveren niet alleen bier naast het eten, maar serveren ook gerechten die gemaakt zijn met bier. Wij vertellen je daar graag alles over als je de menukaart inspecteert, zodat je steeds de lekkerste combinatie krijgt.

Naast onze bieren en een uitgebreide menukaart serveren we een range bijzondere binnenlands gedistilleerde dranken, proeverijen en bier-cocktails!

Bekijk de drankenkaart

Gedistilleerd en proeverijen