Welkom allemaal!
Vanaf 1 juni is Brouwerij Poesiat & Kater weer open, 7 dagen per week, van 12:00 tot laat!

We hebben vers bier en een nieuwe kaart met veel klassiekers voor lunch, borrel en diner.
Ons mooie terras is uitgebreid naar de kade en het parkje aan het spoor waardoor er zelfs met 1,5 afstand ruim plek is voor onze gasten. Ook binnen hebben we gezorgd voor voldoende afstand.

Reserveren
Reserveren kan hier (max 4 personen). Vanaf 17:00 werken we met shifts van 2 uur (17-19, 19-21, 21 – laat). Niet gereserveerd? Dan kan je altijd even langslopen en aan de deur reserveren. Of anders kan je even wachten met een take-away biertje en snack in het parkje voor de deur.

Je bezoek
Vanwege deze bijzondere situatie zal je bezoek iets anders gaan dan je gewend bent. Bij aankomst zal onze gastheer/vrouw je eerst een aantal vragen over je gezondheid stellen en dan pas naar je tafel brengen. Vervolgens kan je zelf bij de bar je bestelling doen. Je drinken krijg je meteen mee, en een buzzer laat je weten als je eten klaar is. Je kan ook aan tafel via je smartphone een bestelling doen dan krijg je een berichtje als die klaar is om op te halen. Voor al je vragen kan je natuurlijk nog steeds bij onze barbediening of gastheer/vrouw terecht.

Take-away en bezorging
Blijf je liever thuis maar wil je toch genieten van onze bieren en ons eten? Na 1 juni doen we nog steeds aan take-away en bezorging in Oost. Kijk vanaf maandag op onze website voor de nieuwe kaart en om te bestellen.

Maatregelen
Alle tafels, looproutes en plaatsen zijn uitgemeten op 1,5 meter afstand. Wij houden ons ook strikt aan de hygiënemaatregelen. Zo gaat al ons glaswerk door de afwasmachine, wassen we onze handen om het ½ uur en desinfecteren we de tafels na elk bezoek. We vragen je daarbij ook om zelf goed op te letten. Stel je bezoek alstublieft uit als jij of iemand in je huishouden verkouden of ziek is.

Bekijk hier alvast de menukaart per 1 juni!

Hopelijk tot snel bij Brouwerij Poesiat & Kater!